lauantaina, syyskuuta 06, 2008

Viikonlopun saldo so far: 7 bisseä ja 79 lyöntiä

Ja kaikki alkoholittomia bissejä, joten turha luulla että söisin periaatteeni. Rupesi kyllästyttämään pelkkä veden litkiminen ravintolassa. Perjantai-iltana neljä alkoholitonta Nikolaita Groteskissa ja aamulla oli muuten aika freesi olo. Loistava keksintö. Ok, eihän maku nyt mitään suurta herkkua ollut mutta pääsi kuitenkin fiilikseen. Ei, karaokea ei tällä kertaa laulettu eikä pöydillä tanssittu vaan jauhettiin paskaa vanhojen kavereiden kesken juomia litkien. Joo, puhuttiin myös naisista, mutta siitä ei sen enempää.

Lauantai-aamuna sain vihdoinkin vietyä digiboksini huoltoon. Pari kuukautta oli retroiltu ja tultu toimeen ilman kaukosäädintä. Kuvittelin saavani huoltoon lähtevän tilalle väliaikaisen perusmallin, kuten alunperin luvattiin, mutta koska allekirjoittaneen omistamassa mallissa oli ollut vastaavaa vikaa tietyissä valmistuserissä, niin sain heti uuden laitteen vanhan tilalle. Ei ostokuittia eikä takuulappua. Sanomatalon Welhon asiakaspalvelija vaihtoi vanhan uuteen. Mahtava homma! Erinomaista asiakaspalvelua! Tosin siinä Sanomatalolta pois ajaessani tajusin juuri luopuneeni korvaamattomasta kuvamateriaalia kovalevyltäni. Jep. Myönnetään. Pari pokeleffaa löytyi parin vuoden takaa. (Mutta se mies joka ei vastaavaan tai siihen verrattavaan rikokseen tai rikkomukseen olisi syyllistynyt, niin ehkäpä paikkasi on Herkuleksessa, DTM:ssä tai sitten et vain ole vielä löytänyt itseäsi...) Ei omilla nimillä vaan alkuperäienn nimi oli vaihdettu Ajankohtaiseksi Kakkoseksi ja Pikku Kakkoseksi. Varmuuden vuoksi. Opin tämän eräältä lappalaiselta, jonka oman digiboksin kovalevy on naisen kanssa alkaneen yhteiselon jälkeen täynnä Yle Teemaa ja Sunnuntaivekkaria. Siis oikeesti! Kyseessä ei ole mikään koodi. Asia tarkistettiin eräissäkin tupareissa. Mustavalkoisia mykkäelokuvia ja ajankohtaista debattia polttavista yhteiskunnallisista aiheista. Anyway: hyväksyin oman tappioni menetetyn datan suhteen, mutta en ihan ymmärrä erästäkään lappalaista. Tekisi mieli sanoa pahasti. No, sanotaan: senkin tyttö! Samaan syssyyn kovalevyltäni meni myös kasa myös ihan ok filmejä, mutta jos niitä ei ole ollut tähän asti katsottu, niin ei niitä olisi tullut katsottua myöhemminkään. Sitä paitsi Kill Bill on oikeesti huono leffa. Tämä kovalevyn "puhdistaminen" muistuttaa aika läheltä sitä parin viikon takaista tragikoomista onnettomuutta töissä, jossa iso joukko sähköposteja "puhdistui" koneeltani.

Mutta sitten siihen viikonlopun positiiviseen. Alkoholiton elämä alkaa näkyä myös pelikentällä. Enkä puhu nyt Helsingin yöstä. Sen vietän nykyään pääasiassa Lauttasaaressa omassa sängyssäni. Puhun golfista. Nimittäin golfkentällä päästiin tänään alle 80:n lyönnin (13 paria, 4 pogeya ja ensimmäisellä reiällä tuplapogey!)! Ensimmäisen kerran alle 80! Ja kun vielä muistelee edellisen viikonlopun kahta 99:n lyönnin kierrosta, niin mitä h....tiä on tapahtunut viikossa! Eikä se draivi edelleenkään häikäise, mutta putti kulkee. Ok, ehkä jotain on tapahtunut, mutta ei sen nyt pitäisi putissa näkyä! Treenaamassa ei ole tullut käytyä mutta ehkäpä ne keltaiset kuviolliset Björn Borgin alushousut valkoisten golfhousujen alla, josta allekirjoittaneelle niin moneen kertaan huomautettiin sekä suomeksi että tähän kylmään pohjoiseen ja pimeään maahan naidun Buurin toimesta englanniksi, sai vain meikäläisen tänään lentoon. Tästä on hyvä jatkaa vaikka yleensähän tällaista kierrosta seuraa vain katastrofi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvä että sulla kuitenkin oli ne alushousut. Vesisade ja kaikkee.