lauantaina, syyskuuta 27, 2008

Trimmausta

Ostin tänään uuden aparaatin. Aidon Vidal Sassoon nenäkarvanpoistajan. Kyllä. 16.50 EUR Stokkalta. Kyllä. Hävetti ostaa. Kyllä. Juuri tällaisten syiden takia käytän nimimerkkiä ja yritän säilyttää edes jonkinasteisen anonymiteetin. Mutta nenäkarvanpoistaja. Miehelle, jolla ei ole koskaan ollut edes sähköistä parranajokonetta.Silti: lopputulos on vakuuttava. Eipähän puutarha rehota sieraimista. Tosin ei meikäläisellä kovin pahaa rikkaruoho-ongelmaa ole aikaisemminkaan ollut (=selittelyä). Aikaisempi menetelmä oli kuitenkin hieman kivulias eikä ehkä muutenkaan kovin esteettinen. Ja aiheutti epämiellyttävää kutinaa. Nyt on kyllä tosi freesi olo!

Ja kun ollaan aiheessa kuontalo kuntoon, niin on pakko mainita eräs tapaaminen toissa viikolta. Tapasin nimittäin äitini bussissa nro 20 eräänä varhaisena arkiaamuna. Äiti nousi kyytiin Ruoholahdesta. Vaihdettuaan siinä muutaman sanan huomasi kasvoissani jonkun näppylän. Ja mitä tapahtuu!?! Sama kuin yli 20 vuotta sitten! Se alkaa nyppimään sitä ruuhkabussissa kynsillään ja papattaa "Mikäs sulla tossa on..." Voi jumankauta!!!! Siinä mä istun pukupellenä kravaatti kaulassa, yritän edes näyttää uskottavalta ja kasvojani kynsii 62 -vuotias nainen, jota kutsun äidiksi...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyseinen aparaatti on aivan liian harvalla. Siitä pitäisi tehdä mainonnalla ja markkinoinnilla joka miehen varuste. Ehkä ostaminen hävettää, mutta jo lyhyen käytön jälkeen hävettää enemmän, koska ei hankkinut laitetta aiemmin.