keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2007

Matka käärmesaarelle...

Lähden huomenaamulla viiden jälkeen (aamulla) pariksi päiväksi Turun saaristoon. Kiva päästä hetkeksi pois kaupungista (ja golfkentältä). Oli sää mitä tahansa. (Missä viipyy ilmastonmuutos? Taas on lupaukset petetty ja suomalaiset värjöttelee lomalla sateessa!) Kohteena on Trunsö, kylä Nauvossa. Internetistä löytyneiden tietojen mukaan saaressa on kirjoilla yksi (1) asukas. Ystäväni ovat vuokranneet sieltä mökin viikoksi. Menen kuokkimaan. Tunnustan.

Tämä ihmisasutus (vaikka kysesseessä lienee rantaruotsalainen) on ihan ok. Ihan ok ei ole kuitenkaan se, että kun äsken soitin paikan päälle minua kehotettiin ottamaan mukaan saappaat. Miksi ? No siksi kun saarella on paljon käärmeitä. KIVA! Kutsukaa neidiksi, ilkkukaa mikkihiireksi, mutta en voi sietää käärmeitä. Ikävuosina 9-19 minua ei saanut metsään ellei paikassa ollut mahdollisimman paljon muurahasikekoja. Sen verran koville oli ottanut Iltarasteilla hakkuuaukealta nilkkani vierestä löytynyt musta kyy. Enkä omista saappaitakaan! Ei auta muuta kuin kaivaa vanhat talvijalkineet esiin ja tallustella niiden kanssa pitkin saarta. Toivottavasti sataa...

Paluu lauantaina -toivottavasti - ja illlalla Egotripin keikka Tavastialla. Sitten taas golfkentälle. Joo, en ole hirveästi mesonnut menestyksestäni viime viikkoina. Ei ole ollut syytä. Luin juuri artikkelin Fore -lehdestä jossa mainittiin, että "niiden touhuja, jotka ennen kauden alkua julistivat tavoitteekseen päästä singelin tasotukseen, on pitkin kautta hauska seurata." Just joo. Olis kannattanut pitää vaan suuta soukemmalla ja keskittyä olennaiseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pimmo myös aluella parasta aikaa.. Tarkkana, sillä havainnosta saa diplomin.. etsisin L´escalen tuntumasta..ehkä tuoppi kädessä..

Norppa kirjoitti...

Hei sitäpaitsi, mistä lähtien se että kutsutaan tytöksi, on ollut haukkumanimitys?? Tytöthän ne on, jotka määrää.