perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Mihin katosivat siipimiehet?

Ihan hauska ilta eilen. Lasipalatsin terdellä haukuttiin - taas kerran - vähemmistöjä. Osansa saivat suomenruotsalaiset, suomenitalialaiset ja kolttasaamelaiset. Kaikki ryhmät olivat edustettuna pöydässä. Itse kuulun kuitenkin suomenruotsalaisen sinivuokon mukaan alimpaan kastiin koska en neljäsosa suomenruotsalaisuuteni takia kuulu mihinkään vähemmistöön enkä ole puhdasverinen valtaväestön edustaja. Eli kiitos vaan Gunne-mummu kun laitoit isän suomenkieliseen kansakouluun. Edes esivallan edustajilta ei tule ymmärrystä etniselle taustalleni.

Illanvietto jatkui rattoisissa merkeissä Kallessa. Kun radalle lähdetään, niin siellä myös pysytään. Tämä siis tiedoksi siipimiehilleni joita koti odotti jo puolenyön aikaan. (Siipimies ei ole siis sama kuin siipiveikko. Ensimmäinen tukee keskushyökkääjän aikeita päästä maalintekosektorille. Jälkimmäinen elää keskushyökkääjän kustannuksella. toim.huom!) Warum? Johtajatason miehiä molemmat ja toinenkin on tiettävästi toimistossaan joskus vastaavanlaisen illan päätteeksi nojatuolit yhteen vetäen sikiöasennossa parantanut maailman köyhyyttä...Kuitenkin täytyy todeta, että vaikka yksittäiset taistelut tuntuvat näille kavereille olevan joskus liian raskaita, niin kiitettävällä frekvenssillä taistoon kuitenkin jaksetaan lähteä.

Aamulla sohvalta herätessäni (mene urpo sänkyyn nykkumaan jos väsyttää!) tein kaksi päätöstä: ei golfia tänään eikä Ruisrockia koko viikonloppuna. Ei vaikka italialainen kokki kuinka houkuttelisi. Tosin Massimon taivuttelutaidot eivät yleensäkään ole kovin vahvat festariväsymyksessä.

Näissä tunnelmissa lomalle. Pöytä pitäisi siivota. Post stick -lappujen ruska alkaa työpöydältä haalistua. Enää Eurocard -kuitit, ohjeet työhön palaaville ja lomille lomps.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerro ihmeessä mikä on post stick -lappu?

Norppa kirjoitti...

ja kaikkihan nyt sohvalla nukkuu! toiset jopa joskus saapikas jalassa..

Prepe kirjoitti...

Post stick -lappu on se itseliimautuava muistilappu...kai?

Anonyymi kirjoitti...

Mä luulin että se on Post it...