maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Ei vaan tartte ihan kaikkea tietää...

Ennen kuin menen itse asiaan, niin on pakko mainita, että joku apina varasti eilen banaanini punttiksella. Käväisin vain vessassa ja jätin hetkeksi lokeroni lukitsematta. Vikkeläkätinen puussaelävä ehti sillä välin napata keltaisen aarteen lokeroni ylähyllyltä. Toivottavasti maistui, herra Tossavainen!

Mutta suurin järkytykseni punttiksella ei kuitenkaan johtunut siitä, että pikkupaviaanit ja marakatit ovat levinneet ilmastonmuutoksen myötä näinkin pohjoisille leveysasteille. Suurin järkytys eilen ei johtunut myöskään siitä, että näin pomoni, joka on siis nainen, eilen punttisalilla trikoissa. Suurin järkytykseni johtui siitä, että erehdyksissäni avasin lattialla lojuneen Kotilääkäri -lehden väärästä kohtaa. Satun tuntemaan lehden päätoimittajan joten ajattelin lukea pääkirjoituksen. Luettuani sen avasin lehden sattumanvaraisesti jostain kohtaa ja eteeni ilmestyi artikkeli kuukupista (jokainen voi googlata ihan itse, linkkejä on turha odottaa toim.huom.). Ei helvetti: miksi juuri minä? En minä halua tietää mitään kestokuukautiskerääjästä, miten se pestään tai mitkä ovat käyttäjäkokemukset!!! Oli kuinka ekologista tahansa! Ihan oikeasti hei! Pliiiiiis: ei noita juttuja lehtiin joihin mieskin voi julkisissa tiloissa tarttua. Tai sitten vähintään varoitusteksti kanteen "Sisältää artikkeleita, jotka miespuoliset lukijat voivat kokea häiritseviksi tai loukkaaviksi."

Ja miksikö tällainen järkytys? No koska miehet ja naiset ovat niin erilaisia! Esimerkiksi kaikkihan sen nyt tietävät, että miesten ja naisten aineenvaihdunta on erilaista eli naiset ainoastaan virtsaavat (tämänkin myöntäminen oli jo aika suuri myönnytys toim.huom.). Lisäksi vain miehillä voi olla ilmavaivoja. Ihan vaan pari esimerkkiä ihmiskehon toiminnoista manitakseni.

Nyt on pakko ajatella jotain täysin muuta kuten vaikkapa jumalanpalvelusta, eduskuntaa tai Juri Häkämiehen puolustuspoliittista selontekoa jotta edellämainittu asia unohtuisi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannaisi keskittyä salilla treenaamiseen eikä pomon trikoiden tuijotteluun salaa lehden takaa...

Norppa kirjoitti...

Entä miten metropolimaisen luonnollisesti näihin asioihin suhtautuu suomalainen ei -kriisissä oleva mies jonka lapset ovat tyttöjä...?

Prepe kirjoitti...

Mit..nä..san...? En hal..kesk...sta...ikä...kuulu...ittäin...ulle..a..nhan...llä tyt...äiti!

Hanna Kopra kirjoitti...

Mä olen kuullut vain hyvää kuukupista. Se taitaa olla nyt kuumintahottia. Niinkuin -98 tosi moni itsestään huolehtiva huuhtelu aaanuksensa AINAKIN kerran kuussa. Näin kuulin, omalla TYÖpaikallani. Liian usein. Liian nuorena.

Prepe kirjoitti...

Miten musta tuntuu, että kerjäsin verta nenästäni - ja sain sitä...

Norppa kirjoitti...

mä muuten oon kanssa kuullut pelkkää hyvää kuukupista. ei ole itsellä käytössä mutta monella frendillä ja kaikki suosittelevat. niitä myydään mm samassa kaupassa kuin pesupähkinöitä!

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä viittaatko Norppa minuun, mutta toistaiseksi tiedossa on vain yksi tyttö.. Asian tilan ollessa se, ettei nainen halua tiineytyä, niin "piireissä" suositaan tapaa siirtää kuukautiset moneksi vuodeksi lääkkeillä. Noh, oikeesti kait joutuu noin kerran kvartaalissa luovuttamaan, mutta tuntuu näin sivusta seuranneena, että suomalainen luterilainen tyttö opetetaan kodissa ja koulussa siihen, että veri roiskuu kerran kuussa ja se on ok! Vaikka näin siis ei todellakaan tarvitsisi olla.. noh, mikäs minä olen tästä vaahtoamaan...