torstaina, syyskuuta 06, 2007

Kiitti taas, Susku!

Syyskuun 18. päivä Susanna Sievisen 35 -vuotis syntymäpäivänä (vain 35?) kauan odotettu (???) tietokirja (????? Suomen akatemia! Apua!!!!) Prinsessa ja puoli valtakuntaa. Kirjassa käsitellään miesten seksuaalista kestävyyttä. Miksi ei samalla miesten henkistä kestävyyttä Susanna Sievisen seurassa? Siihen tarvittaisiin oikeasti jokin opas. Siis niille henkilöille jotka ovat siihen jamaan ajautuneet. Ei meinaan käy kateeksi. Susannan mukaan:

"Prinsessat eivät ole tavaran pystyttäjiä. On suorastaan loukkaavaa, jollei tavarasi ole terhakkaasti pystyssä vähän väliä prinsessan läheisyydessä. Näin hän tuntee joka hetki olevansa haluttava".

Ei ....tana! Ei ....lauta! Voi pystyttämätön ..rpä ja ...tu! Luulin että Viivi Avellanin kirja oli pohjanoteeraus, mutta vieläkin alemmaksi näemmä pääsee. Samalla logiikalla allekirjoittaneestakin on tosi loukkaavaa kuin ei anneta vaikka kuinka pyydetään. Todella törkeetä!

5 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Höpsis köpsis! Mitäs tossa nyt on. Vuosituhansia on vaan jankattu naisten "antamisesta ja jakamisesta" niin jos yksi susanna nyt kirjoittaa siitä että olis kiva jos olisi haluttava, niin ei se tässä maailmankaikkeudessa missään tunnu.

Ja hei; Prinsessan päätä ei särje.

Anonyymi kirjoitti...

On hienoa, että olet kuitenkin ehtinyt tutustua molempiin opuksiin...

Norppa kirjoitti...

ja siis eikö susta oo todella loukkaavaa jos ei anneta vaikka pyydetään?!!?

Prepe kirjoitti...

Tä...hä? Nyt mä oon Norppa ihan pihalla. Sitähän mä just sanoin. Ettet vaan yritä kääntää sanomaani mua vastaan...?

Minkki P: en ole lukenut. Ihminen ulostaa keskimäärin 1-3 kertaa päivässä. Siinä on ihan tarpeeksi paskaa yhdelle ihmiselle...

Hanna Kopra kirjoitti...

Prepe. Susku on ensiviikon Maria, Maria -ohjelmassa. Puhumassa kirjastaan. Laita muistutus luuriisi!