sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

V.I.P Helsinki

Perjantai-iltana tuli taas todettua että asiat eivät voi olla huonosti sen takia, että ei omista ravintola Teatterin VIP -korttia. Siirryttyämme kollegan varpajaisista Teatterin vip-tiloihin törmäsimme ensimmäisenä Hjallikseen - tietysti. Hjalliksen pöydässä oli kaksi parikymppistä bigbrother -blondia. Vesa Keskinen oli ilmeisesti lähtenyt vessaan paskalle lukemaan Aku Ankkaa. Veskulla oli joko kaamea ummetus tai sitten Aku Ankka oli vaan niin jänskä että sitä ei voinut lopettaa kesken. Joka tapauksessa kyläkauppiasta ei illan aikan näkynyt.

Koska Hjallis oli ympyröissä oli hyvin todennäköistä, että jostain läheltä löytyy entisiä Jokeri-pelaajia, Markus Selin, Oskari Katajisto (jonka fanisivut löytyvät täältä...mitä helv...!?!) tai Jasper Pääkkönen. Hjalliksen ohitettuamme törmäsimme perskärpäslaumaan jonka oli paikalle houkutellut parven keskellä seisoi Shaft-tyyppiseen nahkatakkiin pukeutunut Teemu Selänne. Paikalta löytyi myös viikonlopun iltapäivälehtien mukaan jatkuvasti perheensä rinnalla viihtyvä Jari Kurri. Mies vaikutti yhtä sanavalmiilta ja viihdyttävältä persoonalta kuin Paavo Lipponen. Voiko tuollaisesta nallekarhusta olla pitämättä? (Tämä viittaus oli siis Jari Kurriin. Paavo Lipposen kohdalla kysymystä ei tarvitse esittää. Isä-Aurinkoistahan rakastavat kaikki. toim.huom.)

Illan yllätysnimi oli Maajussi-Risto. Siinä se seisoi city-ihmisten keskellä ja kyttäsi kuin mykkä pillua. Ja pilluahan Maajussi-Risto on viimeksi todistettavasti saanut Big Brother -Tiinalta Hakunilasssa (vai oliko se Konalassa...no: jossain Vantaalla kuitenkin). Tarkkaa ajankohtaa ei paljastettu. Big Brother -Tiinaa "ällötti vähän se murre." Tiina: melko varmasti ainakin näin jälkikäteen Maajussi-Ristoa ällötti sun mirri. Olette siis tasoissa.

Keskellä vip -tilaa dj:n edessä jorasi joukko mimmejä. Tanssityylinä oli "
Tulisipa Teemu Selänne tai Jari Kurri ja poimis mut". Myöhemmin illasta ja muutaman vahvistavan cosmopolitanin jälkeen tyyli vaihtui tanssiksi nimeltä "No tulispa edes eihän-se-nyt-niin-vanhalta-näytä-tossa-hiuspannassa Oskari Katajisto ja poimisi mut". Valomerkin jälkeen en enää havainnoinut tanssilattian tapahtumia. Tummaan pukuun pukeutunut turkulaisministeri kuitenkin vaani tanssilattian vieressä ja oli valmis tanssimaan tanssia "Ike-setä tulee kohta ja vie sinut. Guis olis?"

Minusta on epäreilua että Mattiesko Hytönen ansaitsee leipänsä sillä, että hakee inspiraationsta Teatterin vip -tiloista ja kirjoittaa sitten joka viikkoisen kolumninsa. Mieshän tekee sitä köytännössä yksinoikeudella koska Rita Tainola oikeesti diggaa sitä touhua. Siis oikeesti! Toisaalta ymmärrän Mattieskoa hyvin. Paikka joka vilisee "Tahdon julkkikseksi, tai edes julkkiksen" -tyyppistä porukkaa on ehtymätön lähde tarkkailla ajan ilmiöitä ja luopua siitä käsityksestä, että ihmisrotu voi vielä pelastua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin osuva kuvaus illan pro-osastosta. Lisäyksenä vielä toinen Duudsoneista (se pidempi ja hullumpi) katseli koko illan nurkkia myös, josko olisi jotain hyvää palavaa materiaalia paikalla.

Dj soitti muuten pyynnöstä jälleen Chrystal Watersia, minkä jokainen 90-luvun alun hile-immeinen muistaa varmasti..hundred prosent pure love..

Anonyymi kirjoitti...

tää on hyvää shittii :)