keskiviikkona, syyskuuta 26, 2007

Johdatusta ja sukusauvaa

Vietin alkuviikon Haikon kartanossa. Seinillä oli kuvia Satu Tiivolasta, jostain suurruhtinas Vladimirista, mutta ei yhtään Katariina Vuoriston ex-miehen (ei kuitenkaan siis Joe Blascon...) taulua. Ruoka ei ollut hääppöstä, broidi oli eksynyt samalle kurssille ja firmakin tarjosi vain kaksi kaatoa per ilta (ensimmäisenä iltana sauna oli varattu neljäksi tunniksi ja jokaiselle oli siis kaksi olutta), mutta muuten anti oli erinomaista.

Kolme päivää tykitystä johtamisesta, muutosjohtamisesta, osallistamisesta, korjaavasta palautteesta, suorittamisen johtamisesta, hissipuheista, oppimisen johtamisesta jne...Melko lähellä hepreaa Latinalaisen Amerikan velkakriisistä (en mä siitäkään hirveesti tajunnut) vuonna yks ja kaks gradunsa kirjoittaneelle, mutta ihan oikeasti erittäin mielenkiintoista, opettavaista ja antoisaa. Jopa minä, jonka intiaaninimi on "Hän joka lepää palavereissa" en ummistanut kertaakaan silmiäni kolmen päivän aikana. Eikä vähiten turkulaisen professorin takia. Jos on joskus mahdollisuus osallistua kurssille tai seminaariin jossa puhujana on dosentti Visa Huuskonen, niin suosittelen käyttämään tilaisuuden hyväksi.

Tänään iltapäivällä sain Porvooseen myös hyviä uutisia terveydenhuollon ammattilaiselta: kyynärsauvat on varmistettu. (Menen siis Tampereelle leikattavaksi, mutta jossain valtion kehysbudjetissa on ilmaistu hallituspuolueiden tahto siitä, että kepit, kepit ja kepit pitäisi hommata kotikaupungista). Saan käyttööni "sukusauvat" (ei ole analogia sukukalleuksista toim.huom.). Aitoa itävaltalaista laatutyötä, jotka faija joutui ostamaan noin 15 vuotta sitten kaaduttuaan alpeilla. Eikä palautus Manseen ole ongelma. Espoolainen naisten sm-tasolla koripalloileva serkkuni rikkoi viime viikonloppuna polvensa (tod.näk. eturistisidevamma) ja voin viedä sauvat hänelle kun hänen operaationsa aika koittaa ja sukusauvat ovat minulle tarpeettomat. Sukuvika.

5 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Heti kun tuli kutsu tammikuun reissuun niin sä menit kursseille kehittymään osallistumisessa.
Hienoa! Odotukset ovat nyt korkealla.

Anonyymi kirjoitti...

Ja turha yrittää vedota mihinkään tekosyihin ettei voisi muka lähteä reissuun. On siellä muutkin olleet akillesjänne poikki. Ja ajattele mitä sääliä on tiedossa jos otat ne kepit mukaan!!??

Anonyymi kirjoitti...

mulla on texmarkit jo rasvattuna, jotta saadaan kunnon tagit piirrettyä... viime vuonan multa estettiin se hauskuus ;=(

Norppa kirjoitti...

ai sä oot hankkinu uuden passin luovutettavaksi?

Anonyymi kirjoitti...

nimet passiin! näillä teemoilla on saatu jo monta päänahkaa. tiukoissa otteluissa on tärkeää saada hyvät ottelupisteet, sillä seuraavassa graduoinnissa niitä kuitenkin kysytään. tosin itselläni on sellainen tilanne, että passi on tällä hetkellä hukassa! onkohan se jollakin kgb-tyyppisellä taholla analyysissä..?